Best i test kontinentalseng 2020

Visste du at vi i gjennomsnitt tilbringer 33% av livet vårt i en seng? Det er derfor viktig å velge den beste kontinentalseng. I denne artikkelen viser vi deg best i test kontinentalsenger for 2020. Du vil finne tips til hva du bør tenke på når du skal velge en kontinentalseng og hvilke faktorer som gjør en kontinentalseng god.

Hva er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng bygget opp av flere elementer for å gi deg best mulig støtte, komfort og nattesøvn. Det nederste laget er vanligvis en fast rammemadrass som sørger for at sengen er stabil. Over rammemadrassen finner man en tradisjonell springfjærmadrass. Denne fungerer som en slags støtdemper og stabiliserer dine bevegelser i sengen. Den øverste modulen er en toppmadrass som sørger for at du ligger mykt og godt i sengen.  Fordelen med en kontinentalseng er at den gir deg god ergonomisk støtte samtidig som du ligger mykt og godt. En seng som er for hard er ikke behagelig å ligge i og kan føre til ryggproblemer på sikt, men det kan også en seng som er for myk. Med tanke på hvor mange timer av døgnet vi vanligvis tilbringer i sengen er det lurt å velge en seng som sørger for at man ikke utvikler ryggplager.

Kontinentalsenger har blitt mer og mer populært i Norge de senere årene. Etterspørselen fra norske forbrukere har økt mye og det har derfor kommet mange nye og innovative modeller på markedet. Som mye annet i dag er det mange alternativer å velge mellom og det kan være vanskelig å navigere i jungelen av produkter. Best-i-test hjelper deg å finne best i test kontinentalseng. Dette gjør vi ved å sammenligne produkter fra ulike nettbutikker, forbrukermagasiner, brukererfaringer og eventuelt egne erfaringer. På denne måten vil du få et nyansert inntrykk av produktet. Når vi velger testvinnere tar vi også hensyn til pris og testvinneren vil i mange tilfeller være den modellen man får mest for pengene med.

Hvordan velge kontinentalseng?

Når du skal velge kontinentalseng er det et par ting det er viktig å tenke på for å sikre at man gjør et så godt kjøp som mulig. Man må blant annet passe på å  velge en seng som passer ens egen kroppsbyggning og vekt. Husk at vi tilbringer svært mye tid i sengen i løpet av et år, og en seng som ikke er riktig for deg vil kunne gi deg dårlig søvn uavhengig av hvor dyr og flott den er. Sengen skal ikke være for myk eller for hard. Det føles kanskje godt å legge seg i veldig myk seng. Du husker kanskje vannsengene som var svært populære for noen år siden.

En kontinentalseng som er for myk vil over tid kunne gi deg ryggproblemer. Det er derfor viktig å velge riktig. I hovedsak bestemmes hvilken fasthet du bør velge utifra din kroppsvekt, men det er også viktig at du selv kjenner etter hvordan madrassen føles etter at du har motatt sengen. I følge Bedre Nætter bør man benytte seg av følgende tabell når man velger fasthet på kontinentalseng:

KroppsvektFasthet
Under 75 kgBestill kontinentalseng med Pocket fjærmadrass medium fasthet.
Mellom 75 kg og 95 kgPocket fjærmadrass i Fast fasthet.
Kroppsvekt over 95 kgBestill Multi Pocket fjærmadrass i Fast fasthet.

Denne tabellen er kun en anbefalning, og dersom du allerede har ryggproblemer eller du opplever at madrassen ikke føles komfortabel bør du ta kontakt med butikken for rådgivning.

Venus kontinentalseng

Venus kontinentalseng test

Venus kontinentalseng fra Kinnabädden og Bædre Netter er en kontinentalseng laget i materialer av høy kvalitet og godt design uten at dette går på bekostning av sengens komfort. Sengen kommer til å gi deg svært god nattesøvn i mange år fremover.

Hvorfor er Venus bedre enn Jupiter?

Det er flere grunner til å velge Venus ovenfor Jupiter. Når du bestiller en Venus kontinentalseng vil du blant annet få muligheten til å velge mellom flere forskjellige typer ben slik at du kan velge den du selv synes ser best ut. Gavlputer følger med Venus dersom man velger å gå for den medfølgende vegghengte gavlen. Sidene på sengen er belagt i et mer eksklusivt møbelstoff som både ser bedre ut og er enklere å rengjøre.

Venus’ har også en høyere og kraftigere treramme i bunnen som gjør sengen mer stødig og motstandsdyktig. Fjærene på Venus kontinentalseng er belagt med et temperaturfølsomt Cooltex-skum som gjør sengen mer komfortabel.

Les mer

Bedre Nætter

Gratis frakt!

Pris fra
14999

Privat: Jupiter No. 1

Jupiter er en seng som både tar seg godt ut på soverommet samtidig som den er god å sove i. Sengen er spesielt utviklet for de som ønsker både kvalitet, komfort og design uten at prisen blir alt for høy. I følge Bedre Nætter er dette en av deres mest solgte modeller og tilbakemeldingene fra kundene har ikke latt vente på seg. Kundene gir i snitt denne sengen 4,5 av 5 stjerner.

Ekte dansk kvalitet

Sengen er designet Kinnabädden, et dansk firma med lang tradisjon. Sengene produseres av danske håndverkere under gode arbeidsforhold for at du skal få en god og behagelig nattesøvn.

Les mer

Bedre Nætter

Gratis frakt

Pris fra
10999

Anatomic kontinentalseng

Anatomic kontinentalseng

Dersom du er ute etter det beste av det beste bør du vurdere kontinentalsengen Anatomic fra Bedre Nætter. Den egenutviklede og revolusjonærende fjærteknologien som finnes i Anatomic gjør dette til en svært god kontinentalseng. Ikke bare er dette en av de mest komfortable kontinentalsengene på markedet, men den ser også veldig bra ut på soverommet.

Kjølende overmadrass for optimal komfort

Anatomic er i likhet med andre kontinentalsenger bygget opp av flere lag for å gi best mulig støtte og komfort. En solid rammemadrass i bunnen, to separate springmadrasser i mellom og øverst en spesialutviklet overmadrass. GelPulse-overmadrassen man finner i kontinentalsengen Anatomic er bygget fylt med gelékuler. Disse hjelper til med å holde temperaturen lav, noe som er viktig for god søvnkvalitet.

Springfjærmadrass med syv komfortsoner

Til forskjell fra andre kontinentalsenger er Anatomic satt sammen av to springfjærmadrasser fremfor en dobbelt madrass. Dette er fordi at hver av madrassene er bygget opp av 7 ulike komfortsoner av ulik fasthet. På grunn av dette designet kan madrassen gi ulik støtte til ulike deler av kroppen. Blant annet er midten av sengen er fastere for å yte bedre støtte til ryggen mens topp-delen av madrassen er mykere for å gi avlastning til hode og skuldre.

Fundament i beste kvalitet

I bunnen finner man rammemadrassen som er av høyere kvalitet enn det man finner i mange andre kontinentalsenger. Rammemadrassen er bygget med samme fjærteknologi som springfjærmadrassen i laget ovenpå. Ikke bare bidrar dette til bedre komfort, men det gir også sengen lengre holdbarhet. Bedre Nætter gir faktisk hele 25 års garanti på sengerammen og fjærene i madrassene.

 

Anatomic kontinentalseng finnes i følgende størrelser

 

Les mer

Bedre Nætter

Gratis levering!

Pris fra
44 998,-

SENSES LUX

Senses Lux

SENSES er en luksuriøs kontinentalseng av svært høy kvalitet laget av dyktige håndverkere i Danmark. Sengen og madrassenes unike utforming gjør at den tilpasser seg til din sovestil. Alt fra din liggeposisjon til kroppstemperatur vil påvirke hvordan sengen tilpasser seg. SENSES er en dobbeltfjæret kontinentalseng av høy kvalitet

Sengen er utviklet i samarbeid med European House of Beds. Danske tradisjoner og verdier sikrer at kun senger som passerer den strenge kvalitetskontrollen vil bli sendt ut til kundene.

SENSES havner i den øvre prisklassen i denne testen. Det er likevel greit å understreke at man i stor grad får hva man betaler for. Sengen er bygget i materialer av høyere kvalitet, madrassene er bedre og designet er penere.

Les mer

Bedre Nætter

Gratis frakt

Pris fra
13999,-

Stavanger by BN

Stavanger By BN test

Stavanger er en kontinentalseng som består av to rammemadrasser, en fjærmadrass og til slutt en overmadrass. Sengen er svært stabil og vil gi deg mange år med god nattesøvn. På grunn av Stavangers konstruksjon er den noe høyere enn vanlige dobbeltsenger. Dette gjør det enkelt og greit å legge seg i sengen samtidig som den ser stilriktig og innbydende ut på soverommet.

«By BN»-serien er en helt egen serie som er laget med mål om å finne det beste kryssningspunktet mellom pris og kvalitet. Under utviklingen av sengene i serien har det blitt lagt vekt på å lage senger som er av høy kvalitet og med god komfort uten at det blir for dyrt.

Les mer

Bedre Nætter

Pris fra
26999,-